Moteriški chalatai: puošmena ar laisvalaikio drabužis?

moteriski chalatai

Jeigu toli gražu ne kiekvienas vyras savo lentynoje turi vyrišką šiltą chalatą, tai dauguma moterų tokį tikrai turi. O kai kurios, net ne po vieną. Moteriškų chalatų pasirinkimas įvairiuose apatinių parduotuvės yra toks platus, kad chalatas gali tapti ne tik laisvalaikio apdaru vaikštant namuose, bet ir tikrų tikriausia puošmena. Pavyzdžiui, ruošiantis romantiškai įsimylėjėlių dienai. Kokie moteriški chalatai geriausiai tinka laisvalaikiui, o kokie – pasipuošti?

Tingiems laisvadieniams

Daugelis žmonių apie chalatą galvoja kaip apie namų apdarą. Dažniausiai chalatas yra kažkas labai panašaus į pižamą ar bent jau panašios funkcijos jam priskiriamos. Chalatas namuose prisimenamas vos už lango atvėsus orams, pasitarnauja kai namuose atšąla ir norisi susisukti į kažką jaukaus ir minkšto. Tokie chalatai puikiai tinka dovanai, nes dažniausiai yra universalaus dydžio ir tinka įvairaus sudėjimo merginoms bei moterims.

Jeigu ieškote tokio chalato, kuris namuose pasitarnaus kaip jaukus namų drabužis laisvalaikiui, reikėtų rinktis natūralių medžiagų minkštus ir šiltus chalatus. Dažniausiai tokie moteriški chalatai parduodami pakankamai vienodo tipo. Daugelis jų yra su plačiomis kišenėmis ir dirželiu susijuosti. Priklausomai nuo to, kokias spalvas ir ornamentus mėgstate, galima rinktis iš skirtingų spalvų ir piešinėlių. Tačiau netgi renkantis chalatą, kurs dažniausiai bus vilkimas kai niekas nemato, reikėtų skirti pakankamai dėmesio medžiagos pasirinkimui. Ieškokite kuo natūralesnių medžiagų, kurios nealergizuoja ir nedirgina odos. Bei gerai skalbiasi. Tam puikiai tinka medvilnė ar bambukas.

Romantiškiems vakarams

Tačiau moteriški chalatai namuose gali atlikti ir visai kitą vaidmenį. Daugelyje apatinių parduotuvių galite rasti prabangiai atrodančius itin seksualius chalatus, kurie ypač dažnai naudojami romantiškiems vakarams namuose surengti. Pavyzdžiui, artėjant Valentino dienai, kai norisi nustebinti vyrą, daugelis moterų renkasi būtent moterišku atlasiniu chalatu praturtinti savo garderobą. Be to, tokio tipo šilkiniai moteriški apatiniai chalatai yra labai dažna ir populiari dovana įvairių švenčių metu. Vyrai, norintys nustebinti savo mylimas moteris, dažnai renkasi šį pirkinį ne tik todėl, kad jis puošia moterį, bet ir dėl labai praktiškos priežasties – tai apatinis drabužis, kurio dydį sunku nepataikyti. Todėl moteriški seksualūs chalatai dažnai atsiduria vyrų pirkinių krepšelyje artėjant Valentino dienai, moters dienai arba tiesiog gražiai mylimų žmonių draugystės sukakčiai.