Vestuvinių automobilių nuoma Jūsų šventei

vestuvinių automobilių nuomaArtėjančios vestuvės sukelia vis daugiau streso norinčioms susituokti poroms. Tik viską tinkamai suplanavę ir viskuo iš anksto pasirūpinę jaunieji laukdami savo vestuvių nesuka galvos ir ramiai miega.

Dažniausiai vestuvės vyksta šiltuoju metu laiku – vasarą, todėl vestuviniu automobiliu nuoma gali būti labai plati, nuo ilgų limuzinų iki išskirtinių retro kabrioletų ar net motociklų. Todėl kuo anksčiau pradėsite galvoti apie vestuvinį transportą, tuo daugiau idėjų ir galimybių galėsite aptarti su savo antrąja puse, o tai gali lemti ypatingai gerą pasirinkimą, kuriuo džiaugsitės ilgą laiką. Verta nepamiršti, kad savo vestuvių dieną atsiminsite ilgai, o greičiausiai ir stengsitės viską įamžinti, išsaugoti, o laikui einant bent retkarčiais savo vestuvinių nuotraukų albumą peržvelgsite, ypač nuotraukas norės pamatyti Jūsų giminaičiai, vėliau ir vaikai, vaikaičiai…

Vestuvinių automobilių nuoma svarbi ne tik jauniesiems, bet ir kitiems svečiams. Pamergėms, pabroliams ir kitiems itin svarbiems vestuvių dalyviams važiuoti nuomotais automobiliais gali būti daug patogiau nei paruošiant savas transporto priemones. Reikia nepamiršti, kad vestuvėms netinka techniškai netvarkingi, nešvarūs automobiliai, tad jų paruošimas – papildomas rūpestis svečiams. Ne paslaptis, kad papildomi darbai erzina ir sukelia neigiamas emocijas, net jei tai ir vardan Jūsų vestuvių, todėl galvodami apie vestuviniu automobiliu nuoma negalvokite tik apie save, bet parūpinkite transportą ir savo svečiams, bent jau patiems svarbiausiems.

Besikreipiantieji į nuomos bendroves dažnai iš karto nurodo automobilio markę bei modelį, kuris labiausiai domina, tačiau retkarčiais vertėtų pasidomėti, ką gali pasiūlyti nuomos bendrovės darbuotojai, galbūt jie Jums padės išsirinkti dar labiau Jūsų šventei tinkamus automobilius. Vis tik, su vestuvinių automobilių nuoma ilgai dirbantys specialistai turi ne tik daugiau patirties, bet ir visai kitokį suvokimą apie automobilius ir vestuves.

Jei savo vestuves planuojate ne šiemet, o po metų ar dviejų, apie vestuvinių automobilių nuomą dar nereikėtų mąstyti. Pastebėtina, kad kiekvienais metais nuomos mados keičiasi. Kartais visai nežymiai, o kartais gana stipriai. Dažniausiai tam įtaką daro garsių žmonių vestuvės, įvairios pasaulinės mados tendencijos ar net vyraujanti automobilių spalva. Rekomenduojama automobilių nuoma rūpintis likus keliems mėnesiams iki vestuvių. Išimtis gali būti taikoma tuomet, kai reikia labai didelio kiekio automobilių arba Jūsų išsirinktas automobilis yra vienetinis, itin retas. Tokiu atveju rūpintis vestuvinių automobilių nuoma reikėtų kaip įmanoma anksčiau.

Kaip paslėpti Facebook draugus?

facebook reklama

Prieš keletą metų buvo sukurta trumpa pamoka „Facebook draugų slėpimas„. Dabar Facebook ženkliai atsinaujinęs, tačiau informaciją apie draugų slėpimą vis dar aktuali lankytojams, todėl pateikiu naują 2013 metų instrukciją, kaip paslėpti Facebook draugus.

  1. Įeiname į profilyje esančią draugų skiltį, kurioje pateikiamas visų draugų sąrašas;
  2. Dešiniajame kampe spaudžiame ant pieštuko simbolio „Tvarkyti”;
  3. Pasirenkame „Redaguoti privatumą”;

fb draugu slepimas

Jei norite, kad jūsų draugų sąrašas būtų rodomas tik jums, ties draugų sąrašu dešinėje spaudžiame „Pasirinktinai” ir pasirenkame „Tik man”.

facebook draugų slėpimas

kaip paslėpti facebook draugus

Išsaugome pakeitimus ir nuo šiol jūsų draugų sąrašas nebus viešai skelbiamas. Jūsų draugai matys tik bendrus draugus. Tokiu pačiu principu galima nustatyti, kad draugų sąrašą matytų tik tam tikra draugų grupė ar keletas išskirtinai pasirinktų žmonių. Jei kyla klausimų, lauksiu jūsų komentarų.

Kaip ištrinti, pakeisti savo pavardę Facebook’e

facebook reklama

Tikriausiai jums ne kartą kilo noras pasikeisti ar ištrinti / paslėpti savo pavardę Facebook’e norėdami išlikti anonimiški, ar dėl kitų priežasčių. Tačiau dėl Facebook politikos ne visada tai galima padaryti. Internete galima rasti anglų kalba parašytas instrukcijas, kaip ištrinti arba pasikeisti savo pavardę Facebook socialiame tinkle. Pateikiu trumpą lietuvišką gidą, kaip paslėpti savo pavardę Facebook’e.

1. Atidarome Mozilla ( Jei neturim parsisiunčiam http://www.mozilla.org/lt/ )
2. Pasirenkame proxy http://www.hidemyass.com/proxy-list/
3. Ieškome proxy iš “Indonesia” su Portu . “8080″
Kaip gauti Indonesijos proxy
4. Kopijuojame proxy adresą.
Kaip paslėpti savo pavardę facebooke
5. Toliau einam Firefox > Options > Options.
facebook pavardės keitimas
6. Pasirenkame Advanced > Network > Settings…
firefox nustatymai
7. Pasirenkame „Manual proxy configuration” kopijuojame proxy adresą, uždedam varnelę prie „use this proxy server for all protocols”. Taip pat nepamiršti nukopijuoti proxy adresą į „no proxy for” eilutę.
kaip pašalinti savo facebook pavardę
8. Pasikeičiam Facebook kalbą į „Bahasa Indonesia”. Dabar paprastai ištrinam savo pavardę ir išsaugom pakeitimus. Toliau keičiamės Facebook kalbą į kokią norim.
Yra maža grėsmė, jog jūsų anketa gali būti įspėta ar pašalinta. Todėl, kaip visada, prieš eksperimentuodami būkite atsakingi.