Kam reikalinga paskolos skaičiuoklė?

Kreditus teikiančių bankų ir kitų bendrovių Lietuvoje yra tikrai nemažai, todėl susiruošus imti vienokio ar kitokio tipo paskolą, daugelis pasimeta. Iš tiesų iškyla labai daug klausimų, vienas iš jų, žinoma, – ar paskolą man apskritai duos ir kokio dydžio jos galėčiau tikėtis. Vienas iš būdų tai sužinoti – paprasčiausiai nukeliauti į kredito bendrovę ir tai išsiaiškinti. Tačiau kaip sužinoti, į kurią geriausia eiti, kurioje bendrovėje galima tikėtis geriausių sąlygų?

Žinoma, efektyviausia apsilankyti kuo daugiau bendrovių ir visose sužinoti jų siūlomas sąlygas. Tačiau pirmiausia rekomenduojama preliminarią apžvalgą pasidaryti pasinaudojus kredito bendrovių teikiamomis paskolų skaičiuoklėmis. Tiesa, kredito skaičiuoklė neparodys tikslių sąlygų, tačiau apytiksliai bent jau žinosite, kokio dydžio kredito galite tikėtis.

Kauno kredito unija savo interneto svetainėje yra paruošusi net šešių skirtingų tipų paskolų skaičiuokles. Čia galite rasti skaičiuokles vartojimo kreditui, būsto kreditui, investicinėms verslo paskoloms, žemės ūkio apyvartinėms ar investicinėms lėšoms. Taip ir verslo apyvartinėms ar investicinėms lėšoms gauti skirtas paskolos skaičiuokles.

Pasinaudodami šiomis paskolų skaičiuoklėmis ir nurodę pageidaujamą paskolos sumą bei grąžinimo terminą, nesudėtingai sužinosite preliminarią informaciją. Galėsite matyti ne tik mėnesio įmokos sumą, tačiau ir palūkanų normą bei bendrą grąžintiną sumą. Taip nesudėtingai galite simuliuoti jums palankiausius variantus, o čia pat ir pateikti paraišką pasirinktam kreditui gauti.

Kaip jau buvo minėta, paskolos skaičiuoklė yra tik įrankis, suteikiantis bazinę pirminę informaciją, padedantis susidaryti vaizdą. Tačiau tai jokiu būdu nėra faktiniai duomenys ir jie gali skirtis, atsižvelgiant į išsamią jūsų finansinę situaciją bei galimybes. Tačiau taip pat labai svarbu žinoti, kad kiekvienu atveju galimi ir nestandartiniai sprendimai, nurodyti paskolos skaičiuoklės modulyje. Todėl gyvo susitikimo metu galimi ir kiti sprendimo variantai. 

Kaip siųsti siuntas Europos Sąjungoje?

Tarptautinė prekyba kasmet pasiekia vis naujas aukštumas, kas sukelia vis didesnį poreikį ieškoti optimaliausių sprendimų siuntinių pristatymams. Europos Sąjungos šalys neabejotinai yra didžiausia rinka, lietuviškoms prekėms, kur keliauja didžiausi siuntų kiekiai. Būtent ši kryptis yra aktualiausia daugeliui Lietuvos verslų ir tai paaiškina, kodėl daugelis logistikos kompanijų stengiasi pasiūlyti savo paslaugas gabenant siuntas į ir iš Europos Sąjungos.

Visa tai ir sudaro sąlygas, pakankamai aukštai konkurencijai, kuri daro įtaką tiek vežėjams tiek ir užsakovams, kurie neabejotinai dėl to laimi. Tačiau didelis kurjerių ir vežėjų pasirinkimas reiškia ir tai, kad norint išsirinkti optimaliausią variantą, tenka bendrauti ir palaikyti ryšį su dideliu tiekėjų skaičiumi. Tačiau taip buvo ankščiau, o šiuolaikiniai sprendimai, leidžia įmonėms gerokai palengvinti ir supaprastinti šį procesą. Tokie sprendimai kaip siusk24.lt padeda gauti pasiūlymus siuntų siuntimui Europos Sąjungoje iš keleto įmonių vos per kelias minutes ir palyginus juos, išsirinkti patį patraukliausią.

Norint pasiskaičiuoti kainą, kaip ir visada teks pateikti pagrindinius duomenis, nuo kurių priklauso tai, kiek teks sumokėti už planuojamą siuntą. Be adresų iš kur keliaus siuntinys ir kur jį reikės pristatyti, reikia nurodyti ir jo išmatavimus bei svorį. Siuntų siuntimo platformų duomenų bazėse yra įtrauktos visos pagrindinės kompanijos, siūlančios savo paslaugas ir specializuojančios šioje srityje. Tiems, kam svarbus kuo greitesnis pristatymas, gali pasirinkti „Express“ paslaugą, jei tai nėra esminis dalykas, tai pakaks standartinio sprendimo kuris bus ir pigesnis. Ne paslaptis kad vienos siuntų tarnybos gali pasiūlyti geresnes kainas mažesnėms siuntoms, bet kiek didesnėms jau labiau apsimoka samdyti kitus vežėjus.  Toks būdas ne tik leidžia pagreitinti savo logistiką, bet ir visada būti įsitikinusiems, kad  renkatės optimaliausią sprendimą.