Ar auksinių papuošalų kaina – atperka kokybę?

Kalbant apie papuošalų kokybę dažniausiai daugiausia dėmesio sulaukia auksiniai. Iš aukso gaminami labai įvairūs juvelyriniai dirbiniai nuo vestuvinių žiedų iki skoningų pakabukų, kurie dažniausiai net ir dėvint kasdien nepraranda savo išvaizdos. Dėl to dažnas sutinka mokėti daugiau už juvelyrinius dirbinius, tačiau būti ramiu, kad investuoja į kokybę, kuri atsiperka visomis prasmėmis.

Auksiniai papuošalai, svarbiausia, turi būti perkami iš patikimų prekybos vietų. Šiuo metu kaip viena geriausių dažniausiai minima yra fashiongold.lt. Daugeliui patinka, kad pirkti galima internetu, o sutaupyti – tikrai paprasta.

Atsparumas aplinkos poveikiui

Auksiniai papuošalai dažniausiai vadinami pačiais atspariausiais, jie ne tik tarnauja ilgiausiai, tačiau svarbiausia, kad metų eigoje dažniausiai minimaliai dėvisi. Tiesa, kažkiek dėvėjimosi žymių bus, kadangi net ir auksas nėra toks kietas, kad ko neveiktų jokie aplinkos dirgikliai. O susidėvėjimo lygis priklauso nuo paties papuošalo. Žinoma, kad žiedas dažniausiai dėvisi daugiau nei pavyzdžiui – pakabukas, tačiau lyginant su paprastu metalu arba sidabru – auksas vis tiek džiugina labiausiai. Ne veltui būtent auksiniai dirbiniai yra perduodami iš kartos į kartą, jie džiugina ilgaamže kokybe, kuri atrodo nepriekaištingai.

Kainos yra labai įvairios

Mitas, kad auksiniai papuošalai kainuoja labai brangiai. Dažniausiai kainą lemia ne tai, kad jie pagaminti iš šio tauriojo metalo, tačiau pats gaminys, kuris dažnai būna dekoruotas įvairiais brangiais asmenimis arba dizainerio vardas, kuris gali gana paprasto stiliaus gaminius įkainoti gana brangiai.

Apskritai bet kokių auksinių dirbinių kainos yra labai įvairios. Klasikinis vestuvinis žiedas gali kainuoti vos porą šimtų eurų, tačiau dekoruotas brangakmeniu – net kelis tūkstančius, o jeigu jį gamino žinomas dizaineris – suma gali siekti ir dešimtis tūkstančių. Taigi, kainos ribos yra labai įvairios ir jos priklauso nuo konkretaus dirbinio bei kiek aukso naudojama, galiausiai, koks yra jo kiekis.

Perkama pigiau

Nereikia bijoti pirkti auksinių dirbinių su nuolaida. Vėlgi, mitas, kad nuo to gaminys bus blogesnės kokybės. Tikrai ne. Auksiniai dirbiniai gali būti aukštos prabos, tuomet jie dažniausiai maišyti su kitais, geros kokybės metalais. Dėl to dažnai tokiems dirbiniams siūlomos nuolaidos be jokios progos. Tik reikia sekti pasiūlymus. Galiausiai, atminkite, kad perkant internetu pamatyti geriausias kainas yra paprasčiausia, kadangi galima patogiai palyginti įkainius bei rasti papuošalą, kuris atitiks Jūsų poreikius ne tik kainos, tačiau taip pat ir kitomis prasmėmis.