Prezervatyvų verslas šiandien

Jau nuo seno žmonės savo sugebėjimus, laiką ir darbą išmoko tinkamai pritaikyti įvairioje veikloje. Jie išmoko panaudoti tai siekdami asmeninės naudos, tai yra – pelno. Šiandien tai vadinama verslu. Pagrindinis verslo tikslas – teikti žmonėms įvairias paslaugas mainais už pinigus. Verslo rūšių yra tikrai nemažai ir kiekvienas gali tuo užsiimti, tereikia originalios idėjos ir neišvengiamos rizikos. Vienas sėkmingiausių šio meto verslo pavyzdžių yra prezervatyvų marketingas. Daugelis verslų žlunga, tačiau prezervatyvai yra ganėtinai perspektyvi ir paklausi verslo šaka šiandien. Taigi aptarkime daugiau apie šio pobūdžio verslą.

Prezervatyvai yra viena iš paklausiausių kontraceptinių prekių visame pasaulyje. Jie žmonėms suteikia tikrai didelį privalumą: apsaugo nuo lytiniu keliu plintančių ligų ir padeda išvengti nelaukto nėštumo. Galbūt dėl šių priežasčių prezervatyvų verslas yra toks sėkmingas. Deja, konkurenciją galime įžvelgti visur. Taip yra ir prezervatyvų sferoje.

Šiandien prezervatyvai parduodami beveik visur, todėl juos įsigyti yra tikrai paprasta. Galite juos nusipirkti dideliame prekybos centre, spaudos kioske ar tiesiog nuošalioje parduotuvėlėje. Kadangi klausimų apie prezervatyvų įsigyjimą kaip ir nekyla, renkantis juos reikėtų atkreipti dėmesį į kokybę. Daugelis elektroninių parduotuvių gali tai pasiūlyti. Greitas pristatymas, kokybė, aukšto lygio konsultacijos ir itin žemos kainos – visa tai gali užtikrinti elektroninės prezervatyvų parduotuvės, kurios siekia pasiūlyti geriausią išeitį kiekvienam.

Straipsnis užsakytas

Keičiam kryptį?

Prieš du metus kurdamas šį asmeninį tinklaraštį jau tikriausiai buvau pavėlavęs į tinklaraščių bumo traukinį. Socialiniai tinklai negailestingai užgožė asmeninius tinklaraščius, nes pasidalinti nedaugeliui įdomiais asmeniniais įspūdžiai pakanka Facebook ar Google Plius. Po Google paieškos algoritmų pakeitimų kai kurios svetainės „apie viską” taip pat prarado nemažą dalį lankomumo. Taip susiklostė nepalankios aplinkybės asmeniniams tinklaraščiams, kuriuose rašoma apie viską.

Taip pat „išaugau” iš slapyvardžio ir ateityje nelabai norėčiau save pristatinėti šio tinklaraščio slapyvardžiu, kai turiu normalų vardą bei pavardę. Nenorėčiau būti siejamas su šiuo blog’u, kuris keletą metų dažniausiai buvo pildomas „kas ant liežuvio galo” straipsniais, nes tai tiesiog kažkoks minčių kratinys be aiškios krypties ir minties. Bet buvo smagu…

Nežadu numarinti to, į ką buvo įdėta nemažai pastangų. Kadangi asmeninio tinklaraščio savoka miršta ir tenka „pritempti” prie konkrečios temos, tiesiog keičiu šio tinklaraščio kryptį: verslas, socialiniai tinklai, reklama… Tai kas mane visada domino ir tai, apie ką dažniausiai čia rašiau.

Kas realiai keičiasi?

Kaip jau pastebėjote – naujas, šiek tiek paprastesnis, galbūt santūresnis, labiau SEO reikmėms pritaikytas dizainas. Daugiau nebus asmeninių nuomonių, pasakojimų apie konferencijas, perskaitytas knygas ir pan. Tikslingi (kartais užsakomieji) straipsniai pasirinktomis kryptimis. Taip bandysiu iškilti Google akyse.

Dovanos

Naujos krypties proga ištikimiausiems skaitytojams dovanoju 75 Lt vertės Google AdWords kuponą naujai reklaminei kampanijai.

Kupono kodas: C7CF3-UVWAD-WKLY Galioja iki: 2012-10-01

Panaudoję kuponą parašykite komentarą.