Savaitgalis Druskininkuose

Šį penktadienį Druskininkuose vyko Also Grand Akamedija 2012, taip pat įmonės 20 metų gimtadienis. Dėka FWD buvau pakviestas į šį renginį, kuris vertinant kai kuriais kriterijais pranoko patį Login 2012. Įdomūs seminarai, įvairūs žaidimai, lošimai, puikus vakarėlis, nemokama kelionė, valgis, gėrimai, 3 žvaigždučių viešbutis, masažai, pirtys, baseinas… Puikus savaitgalis.

Seminarai

Buvo pristatyta Windows 8 operacinė sistema, apie ją plačiau pasakojo ir bandė įrodyti, kokia ji šauni, Microsoft atstovas. Tačiau buvo labiau linksma, nei įdomu stebėti, kaip bandoma išsisukti iš nepatogių klausimų, juos perkeliant į „offline”.

Nokia pristatinėjo savo naujausia Nokia Lumia Pure View, fotografavimo ir nuotraukų redagavimo galimybės tikrai nustebino. Salė buvo apytuštė, tikriausiai kitiems dalyviams LG ar Microsoft serveriai pasirodė įdomesni.

Lenovo pristatymas priminė mokyklos laikus, kai giežtas mokytojas dėsto tik jam įdomius dalykus, o auditoriją ima miegas. Salėje buvo visiška tyla, net Lenovo atstovo bandymai papokštauti nelabai pavyko. Tikriausiai persistengė bandydamas verbuoti į Lenovo produkcijos pardavėjų gretas. O pabaigoje visiems davė Lenovo kojinių… Nelabai supratau, kuo kojines susijusios su IT?

Labiausiai patiko HP Karuselė, į kurią reikėjo registruotis iš anksto. Buvo sudarytos keturios grupės po beveik 15 žmonių, kurios pakaitomis klausėsi skirtingų HP produktų pristatimų. Buvo galima laimėti nemažai prizų atsakant į įvairius klausimus, taip pat sukė ruletę, kurios žetonai – taurelės. Tikrai smagiai ir informatyviai praleista valanda.

Pramogos seminarų metu

Visą dieną vyko produktų parodos, kurių metu buvo galima išbandyti naujausia IT technika bei sudalyvauti įvairiuose žaidimuose, laimėti įvairių reklaminių prizų: tušinukų, marškinėlių ir pan. Nors kai kurie juos dalino tiesiog nemokamai. Taip pat pasivaišinti karšta kava su bandelėmis…

Po Nokia seminaro man teko sudalyvauti Nokia Lumia iššūkyje ir, žinoma, pralaimėjau, juk niekas 100 Lt taip lengvai neatiduoda, o viso iššūkio esmė buvo įrodyti, kad Nokia Lumia telefonai tikrai patogūs. Taip pat sudalyvavau ir futbolo varžybose, bet iš trijų bandymų pataikyti pliušinį kamuolį į keistus vartus tik kartą pataikiau… ne į vartus, o merginos apatinius apvalumus, už tai turėjo skirti papildomus taškus, deja…

Seminarams įpusėjus buvo galimybė nemokamai pavalgyti restorane, švediškas stalas, maistas tikrai puikus, nereikėjo eiti iki artimiausios degalinės valgyti submarinų, kaip per Login 2012. Vakare, pasibaigus seminarams nepraleidau progos pasivažinėti su segvėjum, tikrai smagi pramoga.

Vakarėlis

Vakaro pabaigoje buvo surengtas vakarėlis, kurį vedė Giedrius Savickas ir Rimantė Valiūkaitė. Programa tikrai buvo puiki. Gyva muzika, įvairūs žaidimai su vertingais prizais, valgiai, gėrimai, šokiai, burleska… Visiems svečiams buvo įteiktos raudonos klouno nosys, pakviestos merginos (tikriausiai darbuotojos), pasipuošusios raudonomis suknelėmis, jos turėjo linksimti įvairių įmonių ponus. Juk seminare dalyvavo didžioji dalis vyrų, tai tiesiog nebūtų su kuo šokti.

 

Sudalyvavau dvejuose iš trijų tą vakarą vykusių žaidimų. Dainuoti įvairiomis užsienio kalbomis nepavyko, tačiau šokti mokėjau geriau, todėl laimėjau 100 Lt vertės kuponą Spa Vilnius paslaugoms. Planavau nakvoti Ivolita viešbutyje, ir kitą dieną apžiūrėti Druskininkus, todėl toks prizas man labai tiko ir patiko.

Šis renginys buvo kartu ir ALSO 20 – tasis gimtadienis, todėl vakaro pabaigoje buvo didelis dirbtinis tortas, iš kurio išsirangė mergina ir sušoko burleską. Pasižiūrėti tikrai buvo smagu, bet galiu nudžiuginti, kad šiuo vaizdu pasidalinsiu ir su jumis.

Vėliau, žinoma, buvo ir tikras tortas, kuriuo galėjo pasimėgauti visi norintys. Tikrai puikiai suorganizuotas renginys, kuris mano akimis pranoko net patį Login 2012.