Ką daryti su telefono aparatu jei jį įmetėte į vandenį?

telefonas įkrito į vandenįJau nuo neatmenamų laikų, žmonės yra linkę netyčia savo daiktus įmesti į pavyzdžiui skalbyklę. Pinigai, svarbūs dokumentai ir netgi gyvūnai gali atsidurti skalbimo mašinoje – kas jiems yra tikrai ne į naudą!

„Mes negalime išgelbėti išskalbtų gyvūnų ar pinigų, tačiau jei jūs sušlapinote, paskandinote savo telefoną – mes esame Jūsų paslaugom“ – teigia telefonų taisyklos Kaune „AsMobilus“ kolektyvas.

Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“ pateikia kelis svarbiausius žingsnius, ką reiktų daryti jei Jūsų telefonas sušlapo ir nebeveikia.

PIRMIAUSIA

Patikrinkite ar Jūsų telefono aparatas turi draudimą ir ar jis galioja jei aparatas yra pažeistas dėl vandens. Jei taip, tai gali sutaupyti Jums labai daug laiko ir pastangų. Jei ne, nesijaudinkite – Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“ skuba Jums į pagalbą.

  1. Įsitikinkite, kad telefonas yra išjungtas, išimkite elementą (jei tai įmanoma)

Išimkite elementą iš aparato kaip įmanoma greičiau ir jokiu būdu nebandykite jo įjungti. Tai apsaugos elektronines telefono dalis nuo didesnės žalos, pavyzdžiui, trumpojo jungimo.

  1. Pabandykite nuimti kaip įmanoma daugiau telefono dalių

Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“  teigia, kad reikia nuimti tokias detales, kaip klaviatūra, galinis dangtelis, SIM kortelė, SD kortelė ir pan.  Naudokite mažą atsuktuvą jei norite nuimti tas detales, kurios yra tvirtai pritvirtintos. Prieš tai darant įsitikinkite, kad sugebėsite jas uždėti atgal.

  1. Jei telefoną įmetėte į liptų ar tirštą skystį tiesiog praskalaukite įrenginį švariu vandeniu (geriausiai filtruotu vandeniu), bet tik tada jei galite išimti elementą.
  2. Būtinai išdžiovinkite VISAS telefono dalis

Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“  teigia, kad popieriniai rankšluosčiai ir vata gali pagelbėti džiovinant telefono dalis. Naudojant šias priemones galima pasiekti atokiausias telefono dalis, kuriose gali būti vandens.

  1. Skamba keistai, bet ryžiai gali padėti Jums išdžiovinti telefoną!

Nors telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“ nenaudoja šio telefonų džiovinimo būdo, tačiau Jums siūlo naudoti kaip pirmąją pagalbą telefonui. Tiesiog apipilkite telefoną ryžiais ir jį ten palaikykite.

Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“ Jums taip pat gali pasiūluyti įsigyti ir specialius maišelius, kurie iš telefono ištraukia visą drėgmę.

  1. Galiausiai, palikite telefoną sausoje ir šiltoje patalpoje 24-48 valandoms.

Ko telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“ nerekomenduoja daryti:

  • Džiovinti telefoną plaukų džiovintuvu – tai gali perkaitinti aparatą.
  • Dėti telefoną į mikrobangų krosnelę ar orkaitę – tai tikrai bloga mintis, nes tai gali pakenkti ne tik pačiam aparatui, bet ir aplinkiniams žmonėms. Prietaisas gali susprogti ar pradėti skleisti toksines medžiagas.
  • Šaldyti prietaisą – besiplečiantis šąlantis vanduo, gali sugadinti vidines telefono detales.
  • Telefono krovimas – tai gali sukelti trumpąjį jungimą. Tai sugadintų tiek patį telefoną, tiek kroviklį, tiek visą namų elektros instaliaciją. Geriausia nekrauti telefono tol kol manote, kad jis yra drėgnas.

Daugiau naudingos informacijos galite rasti mūsų svetainėje http://www.asmobilus.lt/

Telefonų taisymo atmintinė

telefonų remontasNaujo telefono įsigijimas gali būti tiek džiugi akimirka, tiek ir ypač brangi dovana sau. Tačiau nuo šiol, tai nebėra meteoras pramušantis kraterį Jūsų piniginėje! Vis daugiau žmonių nusprendžia pirkit jau sugadintą telefoną ir jį taisyti.

Šio darbo profesionalai – telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“.

Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“ sukūrė šią atmintinę, kuri Jums palengvintų apsisprendimą įsigyti sugadintą telefoną ir jį taisyti būtent „AsMobilus“.

Ką reiškia sąvoka „sugadintas telefonas“?

Sugadintas telefonas yra prietaisas, kuris turi tam tikrų, pataisomų defektų (pvz.: suskilęs stiklas, neveikiantys mygtukai, subraižytas telefono korpusas).

Koks yra skirtumas tarp naudoto telefono ir „sugadinto telefono“?

Skirtumas tarp šių dviejų telefonų yra toks, kad naudotas telefonas gali būti senesnio modelio ir pats prietaiso veikimas yra pasunkėjęs dėl jo pastovaus aktyvaus naudojimo.Sugadintas telefonas gali būti naujausias telefonų rinkoje egzistuojantis telefonas, tačiau su tam tikrai defektais (pvz.: suskilusiu stiklu, neveikiančiai mygtukais, subraižytu telefono korpusu), kuriuos be vargo sutvarkytų telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“.

Telefonų taisymo nauda

Yra labai daug priežasčių, kodėl verta pirkti sugadintą telefoną ir paskui jį taisyti telefonų taisykloje Kaune „AsMobilus“. Štai keletas iš jų:

  • Pinigų taupymas

Perkant sugadintą telefoną, Jūs galite sutapyti apie 15 – 30% nei perkant visiškai naują telefoną. Ypač jei norite įsigyti A klasės telefoną.

  • Švari telefono atminti

Perkant sugadintą telefoną, kitaip nei dėvėtą, telefono atminti yra švari, t.y. telefonui yra atstatyti gamykliniai parametrai, todėl Jūsų telefone nebeliks jokios ankstesnio savininko užslėptos informacijos.

  • 14 dienų pinigų gražinimo garantija

Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“ nori įsitikinti, kad klientai jų atliktu darbu yra patenkinti, todėl savo darbams suteikia 14 dienų gražinimo garantiją.

  • Telefonai visada būna išbandyti

Po kiekvieno telefono taisymo, telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“ nuodugniai patikrina savo atliktą darbą – testuoja pataisytus telefonus.

  • Taisytų telefonų kokybė

Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“ ne tik taiso sugadintus telefonus, bet ir juos pardavinėja. Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“ pardavinėja tokius taisytus telefonus kaip iPhoneir Samsung Galaxykurių klasė gali svyruoti nuo A iki C. Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“ visada atidžiai peržiūri, patikrina savo taisytus telefonus, kad klientai visada liktų patenkinti jų paslaugomis.

  • Aplinkai tvarus

Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“  taisydama sugadintus telefonus prisideda prie aplinkos saugojimo, juk pataisius neveikiantį telefoną, pasaulį išgelbėjame nuo vienos papildomos šiukšlės.

  • Telefono atrišimas

Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“  ne tik taiso, bet ir atriša telefonus nuo tam tikro tinklo. Jums nebereikia sukti galvos, ar užsienio šalyje įsigytas telefonas veiks Lietuvoje. Tiesiog apsilankykite telefonų taisykloje Kaune „AsMobilus“ ir jo komanda Jums atriš Jūsų naujai įsigytą telefoną ir be jokių apribojimų Jūs galėsite naudoti į jį įsidėjus bet kurio mobiliojo ryšio operatoriaus kortelę.

  • Garantija garantuota

Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“  siūlo Jums įsigyti taisyto telefono garantiją nuo 60 dienų iki 12 mėnesių priklausomai nuo telefono modelio ir atliktų darbų. Tai reiškia, kad jei telefonas suges garantijos metu, jis bus sutvarkyti be jokio papildomo mokesčio.

  • Aukščiausios kokybės dalys

Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“ naudoja tik aukščiausios kokybės telefonų dalis iš geriausių telefono dalių tiekėjų.

Jei turite klausimų dėl telefonų taisymo ar taisytų telefonų įsigijimo, susisiekite su Telefonų taisykla Kaune „AsMobilus“.