Kokie naujos statybos butai Vilniuje yra paklausiausi?

Sostinėje nekilnojamojo turto paklausa yra viena iš didžiausių visoje šalyje. Todėl natūralu, kad nuolat vyksta statybos ir daugėja gyvenamųjų namų. Tuo labiau, kad daugelis naujakurių arba ieškančių gero varianto investicijai prioritetą skirią būtent naujai statomiems būstams. Kadangi pastarieji turi nemažai privalumų reikalingų komfortiškam gyvenimui šiuolaikiniam žmogui. Dėl tos pačios priežasties vis dažniau ieškoma erdvių bei nestandartiškai išplanuotų butų. Taip pat nemažas jų privalumas yra didelis balkonas ar netgi nuosava terasa. Todėl bendrai galima sakyti, jog žmonės prioritetą teikia net ne vidutiniams, bet prabangesniems būstams, kuriuose galima būtų tikrai patogiai gyventi. Aišku, svarbi ir vieta, nors daugeliui tai tikrai nebūna pagrindinis kriterijus.

Ar verta nerimauti dėl didelių kainų?

Gali atrodyti, jog norint apsigyventi sostinėje reikės milžiniškų investicijų. Tuo labiau, jeigu prioritetas būtų naujos statybos butai Vilniuje. Tačiau kartais toks nuogąstavimas nebūna teisingas. Kadangi šių būstų kainos nėra tokios didelės kaip gali atrodyti iš pradžių. Tuo labiau, jeigu neieškote išskirtinių variantų. Tokiu atveju moderniai išplanuotą butą galima įsigyti už tikrai normalią kainą, kuri nebus ženkliai didesnė, negu galėtų kainuoti senos statybos būstas. Be to, įsigyjant tokį neseniai pastatytą butą galima paprasčiau gauti ir banko paskolą, kas gerokai palengvina situaciją ir leidžia įsikurti nuosavuose namuose dar paprasčiau.

Miesto centras ar geriau gyventi arčiau gamtos?

Tai nuolatinė dilema, su kuria susiduria daugelis žmonių. Kadangi tiek vienas, tiek ir kitas variantas turi savų privalumų. Todėl ir naujos statybos butai Vilniuje yra tiek pačiame miesto centre, tiek ir gerokai toliau, kur galima džiaugtis gamtos ramybe. O pasirinkimas labiausiai priklauso nuo kiekvieno asmeninių prioritetų. Kadangi gyvenant pačiame centre galima nemažai sutaupyti laiko, nes daug ką pasieksite pėsčiomis. Tiesa, toks būstas pareikalaus tikrai daugiau investicijų nei analoginis variantas miesto pakraštyje. Kur galima džiaugtis netoliese esančia gamta bei ramybe, o su automobiliu pasiekti miesto centrą tikrai nebus jokių problemų. Be to, praktiškai visi būstai statomi patraukliose gyventi vietose.