Dovanos vyrams ir ne tik

dovanos vyrams

Kiekvienas žinome seną posakį, kad mažos dovanėlės stiprina draugystę. Tai galioja ne tik draugų būryje, bet ir verslo santykiuose. Tačiau šį kartą nersime ne į paslaptingą ir ekonomiškai pagrįstą verslo pasaulį, bet į ne ką mažiau painius ir sudėtingus draugiškus santykius tarp simpatiją vienas kitam rodančių žmonių.

Ach tas pavasaris, net ir didžiausius paniurėlius kartais priverčia nusišypsoti. O kokiais padebesiais šiuo metu laiku skraido įsimylėjėliai… Ir suprasti juos visai nesunku jei nors kartą pergyvenai pavasarinę ar kito metų laiko jausmų audrą. Iš vieno įsimylėjusių žmonių žvilgsnio galima pasakyti turbūt daugiau nei visi pasaulio vandenynai, o ir telpa viskas tik viename žodyje – meilė.

Tačiau, kad viskas čia nebūtų taip saldu, pakalbėkime apie šiek tiek investicinius ir kartais ne vieną tūkstantį pinigų kainuojančius dalykėlius. Tiek dovanos vyrams tiek moterims yra labai svarbus dalykas, kuris ne tik stiprina draugystę, bet ir suteikia daugiau džiaugsmo akimirkų. O kokiomis progomis reikia dovanoti dovanas? Atsakymo į šį klausimą tikrai nėra, nes proga gali būti kiekviena diena, kiekvienas pasimatymas, kiekvienas draugystės mėnuo, metai ar net dešimtmečiai praleisti kartu. Prie viso šito priskaičiuokime vestuvių metines, gimtadienius, Kalėdų šventes, švento Valentino dieną, vardadienius, o kur dar gimtadieniai, tarptautinė Moters diena. Dar vyrai mėgsta kai juos sveikina kariuomenės dienos proga. Tai tikrai kiek keistoka, nes šiais laikais daugelis jų net nėra tarnavę armijoje, tačiau, kad ir kaip bebūtų progų parodyti išskirtinį dėmesį ištisos aibės. Brangiausios dovanos kartais nėra tos, kurios kainavo aibę pinigų. Anaiptol. Iki džiaugsmo ašarų gali pravirkdyti sudainuota serenada ar patyliukais padeklamuotas eilėraštis. Paties rankomis nutapytas atvirukas su paprastučiu ketureiliu ar origami technika išlankstyta popierinių gėlių puokštė. Viskam taurūs jausmai įkvepia naujo žavesio ir neapsakomo džiaugsmo. Jei pritrūktų kantrybės ar kruopštumo – rinkitės lengvesnį kelią. O tai gali būti šaunūs rėmeliai su linksma, romantiška, vėjavaikiška ar svajinga bendra nuotrauka.

Dovanos vyrams ne ką mažiau svarbios nei moterims. Tačiau iš gausios pasiūlos įvairiausių mielų smulkmenėlių išsirinkti tikrai nėra labai lengva. Svarbiausia prieš išrenkant dovaną – pritaikyti ją progai. Eilinio vardadienio proga dažniausiai dovanojamos simbolinės, kuklesnės dovanos, nei tarkim gražaus gimtadienio ar tuoktuvių jubiliejaus metu. Turbūt visi žino, kad santuokos metai taip pat pažymimi simbolinėmis dovanomis. Pirmieji santuokos metai vadinami popieriniais ir pažymimi dovanojant vienas kitam dovanas iš popieriaus. Jei Jums tai atrodo mažų mažiausiai per kuklu, kartu nugyvenkite bent trisdešimt santuokos metų ir galėsite drąsiai pasipuošti tikru baltytėlaičių perlų vėriniu.

Puikios dovanos vyrams – pasaulinio pripažinimo sulaukusios knygos, gundantys kvepalai, o gal net subtilios sąsagos į naujus marškinius. Jūsų fantazijoms galimybių begalės, tačiau kartais dideliems norams koją pakiša pinigų stygius. Kad Jūsų piniginė išvengtų didelio finansinio smūgio – didesnes dovanas planuokite iš anksto. Sutaupyti tikrai pavyks, kai tiksliai žinosite koks tikslas laukia visame šiame kelyje.