Graži krūtinė – ne tik vyrų noras

Dažnai galvojama, jog gražios krūtinės moterys pageidauja vien dėl vyrų, tačiau tai toli gražu nėra tiesa. Labai didelė dalis moterų pasiryžusių krūtų didinimui ar pakėlimui tai daro DĖL SAVĘS. Skamba keistokai ir neįprastai, tačiau tai tikrų tikriausia tiesa paaiškėjusi apklausus plastikos chirurgų pacientes ir tokias operacijas atliekančius specialistus.

Krūtų didinimas ar krūtų pakėlimas yra vienos iš tų operacijų, kurias mėgstama pašiepti, tačiau vis daugiau žmonių tame nemato nieko blogo. Priešingai, įžvelgiama privalumų ir naudos. Visų pirma, kai kurios dailiosios lyties atstovės tokių operacijų dėka gali įveikti savo nepilnavertiškumo kompleksus, depresijas, tad tai padeda joms atsigauti, vėl jaustis patenkintomis savimi.

Kitos moterys šiomis operacijoms siekia kompensuoti gamtos „skriaudą”, nors iš tiesų ta skriauda daugiau jų pačių įsitikinimas, bet kai kurioms moterims ypač sunku vien dėl to, jog jų krūtinė sumažėjo ar nukaro. Tai būna dėl daugybės priežasčių, pavyzdžiui, po gimdymo ar laikantis griežtų dietų ir staiga netekus didelio kiekio svorio. Taip pat gali būti ir po įvairiausių ligų, tad smerkti moteris, kurios dėl vienokių ar kitokių priežasčių pasikliauna plastikos chirurgų galimybėmis – labai žema.

Krūtų pakėlimas dažniau atliekamas vyresnio amžiaus moterims, dažnai – daugiau nei vieno vaiko susilaukusioms motinoms, nes gimdymas ir žindymas neretai pakenkia krūtinės estetikai. Tuo tarpu krūtų didinimas suvilioja daugiau jaunų moterų ir merginų, kurios nori iš savo gyvenimo išpešti kuo daugiau, manydamos, kad būtent didesnė krūtinė tai joms padės. Ir iš tiesų, po operacijos joms neretai nusišypso sėkmė, jos tampa sėkmingesnės, bet tai gali slypėti daugiau ne krūtinės dydyje, o jų nusiteikime, pasitikėjime savimi. Jei didesnė krūtinė Jums suteiktų daugiau drąsos, daugiau pozityvaus mąstymo – pirmyn, tai iš tiesų geras sprendimas galintis Jums padėti siekti savo tikslo.

Atkreipiame dėmesį, kad kiekviena operacija yra įsikišimas į Jūsų kūną, organizmą. Nors tai ir visiškai saugu, tačiau piktnaudžiauti tuo nerekomenduojama, verčiau iš karto nuspręsti koks yra Jūsų tikslas ir jo siekti kartu su specialistu, o ne galvoti ir pergalvoti kas kartą atliekant operacijas ar kitas intervencijas.

Kas yra gerklės skausmas ir ar jis gali būti kenksmingas?

gerklės skausmasGerklės skausmas – vienas dažniausių nusiskundimų kreipiantis pas gydytojus. Tiesa, daugelis žmonių net nebesikreipia į profesionalus, kadangi galvoja, jog tai visiškai nekenksmingas požymis su kuriuo galima susigyventi. Juolab, yra labai daug efektyvių priemonių, kaip kad Tantum Verde, kurie ypač greitai ir efektyviai padeda kovoti su skausmu ir pačia liga.

Skausmas kyla iš uždegimo, kurį sukelia bakterijos. Negydoma liga vis labiau plinta ir gali būti dar rimtesnių problemų priežastimi. Skausmas gerklės dažniausiai prasideda nuo nemalonaus pojūčio ryjant. Kartais tai gali būti vienintelis nusiskundimas, o kartasis jis yra lydimas bendro silpnumo, slogos ir panašiai. Bet kuriuo atveju reagavimas į ligą turėtų būti skubus.

Su peršalimo problemomis susiduria visi asmenys nepriklausomai nuo amžiaus. Tik tinkamai pasirūpinus savo sveikata, sportuojant bei gerai maitintis galima išvengti tokių nemalonių susirgimų. Visgi, dažniausiai tokios iš pirmo žvilgsnio paprastos ligos puola vaikus bei senus žmones, kadangi jų imuninė sistema yra kur kas silpnesnė. Taigi, pirmiausia ką reikia padaryti – tai pradėti gerti vitaminus arba keisti mitybą, kurioje turi būti kuo daugiau vaisių ir daržovių. Natūralu, kad žiemos metu mūsų imuninė sistema būna kiek pablogėjusi, tad tuomet ir ligos „kimba“ kur kas lengviau. Tantum Verde purškalas padeda kovoti ne tik su ligos pradžia, tačiau ir tuomet, kai jaučiate kur kas daugiau nemalonių pojūčių nei tik gerklės skausmas. Svarbiausia, kad kuo greičiau reaguosite – tuo greičiau pavyks išspręsti ir skausmo problemas.

Gerklės skausmas tik iš pirmo žvilgsnio atrodo toks nepavojingas. Jis gali būti labai rimtų ligų priežastis. Sinusitas, bronchitas, plaučių uždegimas keliauja kartu su gerklės skausmu. Žinoma, jis šių ligų neiššaukia, tačiau kartais tinkamai nesusitvarkius su uždegimu jus gali aplankyti ir papildomos ligos.

Nors liaudiški patarimai labai geri, tačiau Tantum Verde purškalas – efektyvesnis. Gyvenkite patogiai, laimingai ir be jokių ligų. Ypač, kai tai daryti paprasta ir patogu.