Maudymosi kostiumėliai apvalesnių formų moterims. Kokį pasirinkti?

maudymosi kostiumeliai internetuVasaros metu visos moterys pradeda intensyviai lankytis apatinių parduotuvėse ir ieškoti tokio maudymuko, kuris padėtų pabrėžti nuostabiausias moteriškas kūno linijas. Ieškodama Jums labiausiai tinkamo kostiumėlio turėtumėte įvertinti kuo daugiau skirtingų niuansų, kadangi tik tokiu atveju rasite tą variantą, kuris Jums puikiai tinka.

Žinoma, skirtingi maudymosi kostiumėliai tinka ir skirtingoms moterims. Dažnai apvalesnių formų moterys skundžiasi, kad joms rasti tinkamą kostiumėlį yra sudėtingas darbas. Nors šiuo metu rinkoje yra pasiūla,tačiau ne visada pavysta rasti tokį, koks labiausiai patinka, juolab, kur kas mažiau unikalaus modelio kostiumėlių.

Maudymuko pasirinkimas

Jeigu Jūsų kūno formos yra kiek didesnės – tokiu atveju Jums paprasčiausiai reikia laikytis kelių elementarių taisyklių, kurios padės puikai atrodyti ir tuo pačiu nepergyventi, kad tam tikros linijos netelpa į normas galiausiai, svarbu nemiršti, kad visos figūros yra labai gražios. Tik reikia mokėti paryškinti savo privalumus.

  • Dažniausiai apvalesnių formų moterys gali pasigirti ir didesne krūtine. Tai yra puiku ir būtent paplūdimys yra ta vieta, kur reikia tai parodyti. Taigi, rinkitės liemenuką, kuris padeda išlaikyti linijas. Geriausia – su pakietinimais, kurie pakelia krūtinę.
  • Jeigu visi riebaliukai kaupiasi ant pilvo – tokiu atveju rekomenduojame rinktis vienos dalies kostiumėlius. Jie puikiai atrodo ir tuo pačiu padeda gerai jaustis, kadangi maži trūkimai bus paslėpti.
  • Taip pat labai puikiai tinka kostiumėliai, kurie yra korseto tipo. Jie padeda paslėpti riebaliukus, kurie truko.
  • Jeigu esate kriaušės formos, tokiu atveju labiausiai norisi vizualiai sumažinti savo klubus. Geriausias pasirinkimas yra kostiumėlis, kurio apačios yra šortukų tipo.
  • Taip pat siūlome rinktis juodos spalvos maudymukus. Tai, kad juo spalva lieknina – žino visi. Lygiai taip pat vengti baltos, kuri dažniausiai vizualiai kiek pastorina.
  • Taip pat apkunioms moterims siūlome rinktis maudymukus, kurie yra vertikaliai dryžuoti. Taip vizualiai atrodysite ne tik lieknesnės, tačiau ir aukštesnė. Tuo tarpu horizontalūs dryžiai dažniausiai sukuria pločio iliuziją, tad stambesnio sudėjimo moterys turėtų to vengti.

Aksesuarai, kurie suteiks daugiau estetikos

Susiradus kostiumėlį ne tik puikiai atrodysite, tačiau ir puikiai jausitės. Labai svarbu, kad paplūdimyje dėvėtumėte tokią aprangą, kuri Jums labiausiai tinka ir kuri dera prie Jūsų asmenybės. Tuomet galėsite drąsiai vaikščioti ir džiaugtis, kad galite kitus žavėti savo nuostabia figūra.

Papildomai siūlome pasirinkti kelis aksesuarus, kurie bendrai visumai suteiks dar daugiau žavesio.

  • Labai gražiai atrodo dideli karoliai ir kiti dideli papuošalai, kurie ypač skoningai dera prie apvalučių moterų. Paprasčiausiai tokiu atveju labai smulkūs papuošalai atrodo nelogiškai.
  • Vasaros metu dažniausiai nešiojamos skarelės labai puikiai atrodo ir prie paplūdimio aprangos. Siūlome jomis puošia savo pilvuką, šlaunis bei kitas kūno linijas. Atrodysite puikiai ir tuo pačiu galėsite pasilsėti trūkumus, kurie Jums nepatinka.
  • Taip pat gražia atrodo diržiukai, kurie dedami ant liemens. Tokiu atveju sukursite liemens iliuziją, žinoma, tinka tik tokiu atveju, kai pasirenkamas vienos dalies kostiumėlis.

Nepriklausomai nuo to, kokia yra moters figūra – kiekviena turi galimybę ir tikrai dažniausiai turi norą atrodyti puikiai. Svarbiausia nepamiršti, kad šiuo metu pasirinkimas toks platus, kad kiekviena norinti turi tokias galimybes. Galiausiai, nebijoti rinktis drąsesnių sprendimų. Daugelis klaidingai galvoja, kad drąsūs sprendimai tik lieknoms. Tikrai ne. Visoms, kurios nori atrodyti puikiai. Kai tokios galimybės yra – jomis pasinaudoti yra būtina.