Veido odos priežiūros ritualai

Svarbiausia kuo daugiau dėmesio skirti savo veido odai, kadangi būtent ji labiausiai ir signalizuoja apie amžių ir kartais išduoda tuos skaičius, kurie mums neatrodo patrauklūs.

Skirkite dėmesio sau

Sakoma, kad moterys iki 20-ies metų amžiaus atrodo taip, kaip jas sukūrė gamta, o po 40-ies taip, kaip jos pačios vertos. Tai reiškia, kad kiekviena dama, žinoma taip pat ir vyrai, kurie nori atrodyti puikiai – turi įdėti šiek tiek pastangų, kad rezultatas atitiktų lūkesčius, galiausiai, kad su metais pavyktų atrodyti taip, kaip jums labiausiai norisi.

Hialurono rūgštis – būtina kasdien

Sakoma, kad kiekviena moteris turėtų kiekvieną dieną naudoti hialurono rūgštį, kuri padeda atgaivinti odą, suteikti jai kur kas daugiau drėgnumo ir tuo pačiu – daugiau elastingumo. Kadangi hialuronas yra randamas kiekvieno žmogaus organizme – papildomi jo kiekiai – tikrai reikalingi. Svarbiausia pradėti naudoti kuo anksčiau, kadangi tokiu atveju pavyks į priekį sustabdyti laiką, kuris dažniausiai pasimato tik praėjus 30-metį.

Aliejaus pasirinkimas Jūsų odai

Nors šiuo metu veido odai galima rasti labai daug skirtingų kremų, tačiau būtent aliejai bei serumai dažniausiai vadinami geriausia alternatyva. Paprasčiausiai aliejai kur kas labiau įsigeria į veido odą, o būtent to ir yra siekiama, kadangi drėgna oda – kur kas jaunatviškesnė ir kur kas elastingesnė.

Koks aliejus labiausiai tinka? Pirmiausia vertinamas alyvuogių, kuris dažniausiai laikomas labiausiai drėkinančiu. Taip pat puikiai tinka ir kokosų aliejus, kai kurie labai giria kanapių, kuris ne tik pamaitiną odą, tačiau ir suteikia jai sodresnę spalvą.

Ritualai – nuo ryto iki vakaro

Labai svarbu kiekvieną dieną atlikti tam tikrus ritualus. Taip, po vieno karto oda taip pat gali atrodyti kur kas gražiau, tačiau siekiantiems ilgalaikio rezultato dažniausiai siūloma rytą bei vakarą pradėti nuo odos puoselėjimo darbų. Tiesiog tokiu atveju galiausiai galėsite džiaugtis nuostabia oda ne tik tada, kai Jums 20-imt tačiau ir tada, kai Jums jau 40-imt ir daugiau.

Kuo daugiau dėmesio sau – tuo gražesnis kūnas. Tai yra visiškai natūrali paralelė, tad nuspręskite – kiek Jums tai yra svarbu.