Kaip pasigaminti tofu varškėčius?

Išsikepti varškėčių galime, kai po pusryčių ar pietų lieka virtų kruopų dubenėlis. Kaip tik turėjau virtų avižų, dar kilo mintis įdėti žalių dribsnių.

Varškėčiai gavosi išorėje traškūs, o viduje minkšti, šį kartą norėjosi pasigaminti ne saldžius varškėčius, o paieškoti pikantiškesnio skonio.  Nebijokite eksperimentuoti, tokius varškėčius galima kepti ir iš ryžių, kukurūzų ar sorų košės.

Keletas pastebėjimų dėl traškumo: jei norisi traškesnių varškėčių, dėkite mažiau virtų avižų ir daugiau žalių grikių. Taip pat traškumui įtakos turi kepimo laikas – didesniam traškumui kepkite su grill funkcija, apie 20-25 min. Atkreipkite dėmesį, kad kepant su grill funkcija, temperatūra visada turėtų būti 40 laipsnių žemesnė nei kepant įprastai.

Visą straipsnį skaitykite: tofu varškėčiai